Friheim KulturhusStartside Om huset Utleige Kino Sommerkurs Lyd & Lys Litt historie Vaktlister Kontakt oss Langevåg Musikkorps

Revy

Tikkio

Kjøp billetter her

 

 

Friheim Kulturhus fremstår i dag som kultursenteret i Langevåg og i Sula Kommune med plass for mange aktiviteter. Særlig tilrettelagt er det for musikkvirksomhet, teater, kurs, private og offentlige møter mm. Sentralt i bygget er en amfisal med sitteplasser til 160 personer.

Huset rommer i tillegg  grupperom, kjøkken, festsal/kafeteria med plass til ca. 90 personer og et mindre forsamlingslokale med egen kjøkkenkrok til ca. 40 personer. Det er lagt stor vekt på at konsertsalen skal være godt egnet til konsertbruk og har i dag amfi, bra akustiske forhold og scene med godt lyd- og lysutstyr.

Faste brukere er i dag Langevåg Musikkorps, Langevåg Skolekorps, Sula Kulturskule, Friheim Revyselskap, Sula Rotary, Sula Revmatikerforrening. Bygdekinoen er på besøk hver 14. dag.

En egen gruppe (Friheim Lyd og Lys) er ansvarlig for drift og vedlikehold av lyd- og lysutstyret, og de satser på kvalitet i arbeidet med å gi aktørene god lyssetting og god lyd.